Vitamix

Viimeinen tehosekoitin jonka ostat!

IMG_8510Maailman parhaaksi kutsuttu tehosekoitin, eikä turhaan. Tämä on todennäköisesti viimeinen tehosekoitin, jonka ikinä ostat. Sen voittamaton suorituskyky, moniulotteisuus ja kestävyys tekee siitä ainutlaatuisen kodinkoneen josta hyötyy koko perhe.

Vitamix on yksi suosituimmista tehosekoittimista markkinoilla niin raakakokkien ja smoothiebaarien kuin ammattikokkien kesken eikä suotta, sillä sen 2HV moottori takaa aina yhtä täydellisen sileän lopputuloksen ja tasalaatuisen jäljen.

Vitamixilla valmistat pehmeiden smoothie-juomien lisäksi raakapuuroja, lämpimiä keittoja, pähkinä-/siementahnoja, salsaa, kastikkeita, energiapatukoita, jäätelöä ja paljon paljon muuta. Tällä murskaat myös jäät hetkessä. Vain mielikuvituksesi on rajana.

TNC – Täysi ravintokeskus

Vitamix TNC 5200,The Vitamix Total Nutrition Center® (Vitamixin täysi ravintokeskus) on ainutlaatuinen tehosekoitin johon kiteytyy yli 70 vuoden kokemus. Sen vaikuttavan voimakas moottori ja laserleikatut terät avaa sekoitettavan ruoan soluseinämät ja vapauttaa ruoasta vitamiinit ja mineraalit optimoiden ravintoaineiden imeytymisen kehoon. Tämä tehosekoitin jauhaa ja sekoittaa jopa ravinnerikkaat kuoret, massat ja siemenet ruokiin ja juomiin, ilman sattumia!

Patentoituun malliin tehty sekoitusastia varmistaa, että sekoitettava ruoka kulkee jatkuvasti takaisin teriä kohti käytön aikana. Sen sijaan että ainekset viskoontuvat kulhossa, Vitamix sekoittaa ainekset tehokkaasti ja järjestelmällisesti.

Valmistat sitten lämmintä tai kylmää, raakaa tai kypsennettyä – Vitamixin avulla teet hetkessä paitsi terveellistä ja prosessoimatonta, myös herkullista ruokaa. Samalla varmistat että saat ruuastasi maksimaalisen ravintoarvollisen hyödyn irti. Pysyt terveenä ja elät pidempään!

Paljon enemmän kuin pelkkä blenderi

IMG_8462Vitamix TNC 5200 antaa sinun hoitaa kymmeniä keittiötoimia helpommin, nopeammin ja paremmin tuloksin kuin mitä saisit aikaan millään muulla keinolla. Vitamixissa yhdistyy yli 10 kodinkonetta ja se suorittaa yli 50 keittiötehtävää.

Haluat sitten kasvattaa osaamistasi ja luovuuttasi keittiössä tai etsit helppoa tapaa ruokkia perheellesi ravintorikkaampia aterioita, Vitamixilla on tässä lyömätön arvo.

Aamiaisesta päivälliseen ja alkuruoista jälkiruokiin, Vitamixista tulee nopeasti korvaamaton työväline keittiössäsi, sen avulla pääset pian tutustumaan aivan uuteen makujen, ravinnon ja luovuuden maailmaan.