Suomen Paras Smoothie on valittu !

Smoothie

Tiina Strandberg on voittanut 2015 kisan reseptillä Karamelli Omenapiirakka Smoothie.

Onnea Voittajalle !

Uusi kisa taas syksyllä 2016.

Smoothie SM-kisoihin ehtii vielä ilmoittautua !

Viikko aikaa ilmoittautua Smoothie SM-kisoihin!

 

Vitamix Pro 750 on saapunut !

750_Dessert_Peach_Sorbet_Kitchen - Copy

 

Kauan odotettu uutuus, Vitamix Pro 750 on noussut maihin Suomessa.

Viidellä valmiilla ohjelmalla valmistat vaivattomasti smoothiet, soseet, keitot, jäätelöt ja sorbetit sekä puhdistat tehokkaasti sekoitusastian.

Pro 750:n kahden litran kannu on tukevampi ja matalampi, koko laitteen korkeus kannuineen on vain 45 cm, joten se mahtuu monen keittiökaapin alle.

Jälleenmyyjät löytyvät tästä linkistä

S30-mallin saapuminen on meistä riippumattomista syistä lykkääntynyt ensi keväälle.

HAUSSA SUOMEN PARAS PIRTELÖ !

Vitamix PRO 750

Löytyykö sinun pöytälaatikosta Suomen parhaan pirtelön resepti? Onko se niin hyvä, että uskallat laittaa sen ammattitaitoisen ja kokeneen tuomariston arvosteltavaksi? Oletko kilpailuhenkinen? Tykkäätkö porkkanoista? Haluatko jatkossa tehdä pirtelösi KULTAISELLA Vitamixilla?

Neljättä kertaa järjestettävä Smoothie-SM-kisa tuo yhteen Suomen parhaat pirtelöntekijät. Kilpailussa haetaan maan parasta reseptiä, jolla voi päästä semi-finaaliin saakka. Mutta voittaakseen koko kisan täytyy myös osata improvisoida ja luoda resepti miltei lennosta.

Voit osallistua kilpailuun lähettämällä reseptisi www.smoothie-sm.fi sivujen kautta 21. lokakuuta saakka. Tuomaristo valitsee kaikista lähetetyistä resepteistä yhdeksän suosikkiaan, jotka finalistit pääsevät tekemään yleisön edessä tuomariston maistettavaksi. Semi-finaaliin päässeille ilmoitetaan jatkosta 28. lokakuuta mennessä.

Semi-finaali ja finaali käydään lauantaina 7. marraskuuta kello 12-17 Turussa Kauppakeskus Skanssissa. Mikäli olet yksi kolmesta, jonka resepti valitaan Suomen parhaiksi, ennen kuin saat viedä palkintopystisi, joudut vielä tehtailemaan miltei lennosta reseptin, joka tulisi rakentaa yhteistyökumppaniemme lahjoittamista raaka-aineista, kahdesta itse valitusta ainesosasta sekä vielä tässä vaiheessa salaisesta, vasta paikan päällä ilmoitettavasta ainesosasta.

Pääpalkintona kilpailussa on tehosekoittimien Rolls-Royceksikin kutsuttu, Vitamix TNC-5200, ainutlaatuisena kullanvärisenä.
Vauhdikasta ja jännittävää kilpailupäivää täydentävät Suomen parhaista terveysvalmentajista koostuvan tuomariston luennot sekä yhteistyökumppanien tuote-esittelyt. Tuomariston puheenjohtajana toimii jälleen tänäkin vuonna Suomen yksi suosituimmista terveyskouluttajista Jaakko Halmetoja.
Haasta itsesi tai kaverisi kisaan ja surruttele loppuelämäsi maailman parhaalla blenderillä!

Vitamixin muut mallit

TNC 5200:n on saatavana erikokoisia kannuja, myös Dry Jug myllykannu esimerkiksi täysjyvien hienontamiseen

Meiltä kysytään yhä useammin USA:ssa ja/tai Saksassa myytävistä uusista malleista, ennen kaikkea Vitamix Pro 750 on herättänyt kiinnostusta. Tämä tulee valikoimaamme kesän loppupuolella. Haluamme edetä hallitusti siten, että huolto ja varaosien saatavavuus toimii aukottomasti ennen kuin tuomme uuden mallin Suomen markkinoille.

Toistaiseksi meillä on valikoimassa TNC 5200, siitä neljä värivaihtoehtoa. Jos haet matalampaa, esim. keittiökaapin alle mahtuvaa laitetta on tähän malliin saatavana kaksi pienempää kannuvaihtoehtoa, ota yhteyttä jälleenmyyjäämme tai primulator@primulator.fi.

Pro 750:n tärkeä ominaisuus ja merkittävin ero TNC 5200:n on ohjelmoitavuus.

 

PRO 750


Vuoden aikana tulle toisena uutuutena Vitamix S30 Personal Blender, pienempi ja huokeampi versio jonka sekoitusastia lähtee mukaan suljettavana mukina.

Pidämme fb-sivujemme tykkääjät ajan tasalla, uutisia myös Theblender.fi -sivulla.

Joko kävit tykkäämässä Facebookissa?

 

HUOMAA, ETTÄ www.theblender.fi -SIVULLA KÄSITELLÄÄN VITAMIXIN KOTITALOUSVERSIOITA.

AMMATTIKÄYTTÖÖN (RAVINTOLAT, SMOOTHIEBAARIT, KAHVILAT, LEIPOMOT, RAAKARUOKATEHTAAT, SUURKEITTIÖT, HOIVAKODIT JNE.) SOVELTUVAT LAITTEET NOPEASTI JA LUOTETTAVASTI PRIMULATOR OY:LTÄ, VUOSIEN KOKEMUKSELLA!

Meiltä myös tarvikkeet, varaosat ja huolto.