Vitamixin muut mallit

TNC 5200:n on saatavana erikokoisia kannuja, myös Dry Jug myllykannu esimerkiksi täysjyvien hienontamiseen

Meiltä kysytään yhä useammin USA:ssa ja/tai Saksassa myytävistä uusista malleista, ennen kaikkea Vitamix Pro 750 on herättänyt kiinnostusta. Tämä tulee valikoimaamme kesän loppupuolella. Haluamme edetä hallitusti siten, että huolto ja varaosien saatavavuus toimii aukottomasti ennen kuin tuomme uuden mallin Suomen markkinoille.

Toistaiseksi meillä on valikoimassa TNC 5200, siitä neljä värivaihtoehtoa. Jos haet matalampaa, esim. keittiökaapin alle mahtuvaa laitetta on tähän malliin saatavana kaksi pienempää kannuvaihtoehtoa, ota yhteyttä jälleenmyyjäämme tai primulator@primulator.fi.

Pro 750:n tärkeä ominaisuus ja merkittävin ero TNC 5200:n on ohjelmoitavuus.

 

PRO 750


Vuoden aikana tulle toisena uutuutena Vitamix S30 Personal Blender, pienempi ja huokeampi versio jonka sekoitusastia lähtee mukaan suljettavana mukina.

Pidämme fb-sivujemme tykkääjät ajan tasalla, uutisia myös Theblender.fi -sivulla.

Joko kävit tykkäämässä Facebookissa?

 

HUOMAA, ETTÄ www.theblender.fi -SIVULLA KÄSITELLÄÄN VITAMIXIN KOTITALOUSVERSIOITA.

AMMATTIKÄYTTÖÖN (RAVINTOLAT, SMOOTHIEBAARIT, KAHVILAT, LEIPOMOT, RAAKARUOKATEHTAAT, SUURKEITTIÖT, HOIVAKODIT JNE.) SOVELTUVAT LAITTEET NOPEASTI JA LUOTETTAVASTI PRIMULATOR OY:LTÄ, VUOSIEN KOKEMUKSELLA!

Meiltä myös tarvikkeet, varaosat ja huolto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>